Lotul formatiei Dinamo a efectuat ieri dimineata traditionala vizita medicala de la inceputul fiecarui de an, cu o zi inaintea plecarii in turneul de pregatire din Portugalia. Singurul dinamovist care a absentat de la Institutul National de Medicina
Lotul formatiei Dinamo a efectuat ieri dimineata traditionala vizita medicala de la inceputul fiecarui de an, cu o zi inaintea plecarii in turneul de pregatire din Portugalia. Singurul dinamovist care a absentat de la Institutul National de Medicina Sportiva a fost mijlocasul Streten Stanic, care a fost trimis la echipa a doua a clubului si nu va face deplasarea in Portugalia. Antrenorul "ros-albilor", Mircea Rednic, a fost nemultumit ca jucatorul sarb s-a intors din vacanta de iarna total nepregatit si cu multe kilograme in plus. La incheierea examenului medical, capitanul echipei, Ionel Danciulescu, a declarat ca turneul de verificare este foarte util, permitand jucatorilor sa intalneasa formatii cu un stil similar viitorului adversar din Cupa UEFA, Benfica Lisabona. "Portughezii au un mic avantaj in fata noastra pentru ca sunt in plin campionat, sunt in evidenta crestere de forma, dar sper ca si noi sa jucam asa cum am facut-o in turul campionatului", a precizat atacantul "cainilor". La randul sau, mijlocasul Catalin Munteanu si-a exprimat dorinta ca Mircea Rednic sa o duca pe Dinamo, cu noua sa masina, Audi Q7, pana in finala Cupei UEFA. "Ar fi bine ca domnul Rednic sa ne traga cu noua masina pana in finala Cupei UEFA. Este un automobil frumos, pe care antrenorul nostru il merita din plin", a marturisit Munteanu, care a adaugat ca in Portugalia dinamovistii vor avea posibilitatea sa se acomodeze cu fusul orar, clima si stilul fotbalului lusitan.
Formatia din Stefan cel Mare avea programata in aceasta dimineata, de la ora 6.20, plecarea spre Lisabona, de unde va ajunge apoi la Rio Maior, locul "cartierului general" al dinamovistilor. Turneul din Portugalia se va incheia la 3 februarie, in cadrul sau "alb-rosii" urmand sa dispute 5 partide amicale, in compania echipelor: Vitoria Guimaraes (21 ianuarie), Lokomotiv Moscova (23 ian), Academica Coimbra (25 ian), Uniao Leiria (30 ian) si Rio Maior (1 februarie).
Altfel, dupa ce antrenorul Mircea Rednic a primit joi un Audi Q7 din partea sponsorului Porsche Bucuresti Nord, ieri a fost randul administratorului delegat sa primeasca o masina de aceeasi marca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.