Dinamo a plecat ieri in Portugalia, in vederea unui stagiu de pregatire ce se va incheia la 3 februarie, cu intarziere, dupa ce, din cauza unor probleme tehnice, a fost nevoita sa schimbe avionul. Delegatia dinamovista ar fi trebuit sa plece de pe Ae
Dinamo a plecat ieri in Portugalia, in vederea unui stagiu de pregatire ce se va incheia la 3 februarie, cu intarziere, dupa ce, din cauza unor probleme tehnice, a fost nevoita sa schimbe avionul. Delegatia dinamovista ar fi trebuit sa plece de pe Aeroportul Henri Coanda la ora 6:20, cu o cursa de linie spre Lisabona cu escala la Frankfurt. Din cauza unei defectiuni la computerul de bord, fotbalistii au asteptat 40 de minute in avion, iar apoi au fost dati jos. Tehnicianul Mircea Rednic (foto) a intentionat sa ii duca pe fotbalisti in cantonamentul de la Saftica si sa amane plecarea cu o zi. In cele din urma s-a gasit o cursa, la ora 9:00, cu escala la Barcelona. Dinamovistii au ajuns la Lisabona in jurul orei 16:00. In Portugalia, Dinamo va sustine cinci meciuri amicale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.