Presedintele Traian Basescu a prezentat, ieri, obiectivele politicii externe a Romaniei in fata reprezentantilor Corpului Diplomatic acreditati la Bucuresti. Seful statului a afirmat ca prioritatile Romaniei in 2007, in calitate de membru al UE, vor
Presedintele Traian Basescu a prezentat, ieri, obiectivele politicii externe a Romaniei in fata reprezentantilor Corpului Diplomatic acreditati la Bucuresti. Seful statului a afirmat ca prioritatile Romaniei in 2007, in calitate de membru al UE, vor fi promovarea unei politici „a usilor deschise, solutionarea conflictelor in zona Balcanilor si sustinerea securitatii energetice”. Presedintele Traian Basescu a precizat, totodata, ca Romania va sustine intentia Republicii Moldova de a adera la UE si va pleda sa fie tratata din perspectiva europeana ca si restul statelor din Balcanii de Vest.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.