Pentru ca nu a respectat obligatia contractuala de a monta contoare de consum la peste 99 la suta din abonati si nu a facturat dupa citirea contorului, Apa Nova a fost penalizata de catre ARBAC cu 3,5 milioane de euro. Aceasta este a patra oara cand
Pentru ca nu a respectat obligatia contractuala de a monta contoare de consum la peste 99 la suta din abonati si nu a facturat dupa citirea contorului, Apa Nova a fost penalizata de catre ARBAC cu 3,5 milioane de euro. Aceasta este a patra oara cand Apa Nova Bucuresti este amendata de catre municipalitate din cauza incalcarii unor clauze ale contractului de concesiune si tot a patra oara cand societatea sanctionata nu plateste penalizarea. Conducerea Apa Nova a precizat ca si-a indeplinit obligatiile privind nivelurile de servicii, inclusiv acela referitor la facturarea pe baza citirii contoarelor, si ca va contesta decizia ARBAC nr.3 din 17 ianuarie 2007, prin care se cere Consiliului General al Municipiului Bucuresti penalizarea societatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.