Dupa ce ma casatoresc, scap de acnee? Fals. Fiecare adolescenta isi pune aceasta problema la un moment dat, fiind influentata de afirmatiile mamei sau bunicii. Stiinta a demonstrat insa ca prezenta sau absenta relatiilor sexuale, ca si frecventa
Dupa ce ma casatoresc, scap de acnee? Fals. Fiecare adolescenta isi pune aceasta problema la un moment dat, fiind influentata de afirmatiile mamei sau bunicii. Stiinta a demonstrat insa ca prezenta sau absenta relatiilor sexuale, ca si frecventa lor, nu influenteaza in vreun fel aparitia sau disparitia acneei.
In timpul curelor de slabire trebuie evitate produsele bogate in amidon? Adevarat. Alimentele care contin amidon (orez, paine, cartofi) trebuie evitate in timpul curelor de slabire daca sunt pregatite cu multe grasimi, smantana, maioneza.
Daca dintii nu ne dor, nu trebuie sa mergem la stomatolog? Fals. O data, de doua ori pe an trebuie sa mergem la stomatolog pentru un control de rutina. In afara de carii exista si alte boli ale dintilor, pe care nu le poate descoperi decat medicul.
Spalatul parului in fiecare zi este periculos? Fals. Trebuie sa ne spalam pe cap atunci cand apar primele semne de ingrasare a firului de par. Parul normal se spala o data la doua-trei zile. Parul gras poate fi spalat zilnic, cu conditia sa avem un sampon special pentru utilizare zilnica.
Nou-nascutii hraniti la san au nevoie de apa? Fals. Daca micutul este alaptat, atunci nu are nevoie de apa. Exista studii care arata ca organismul nou-nascutului elimina apa mai incet decat organismul unei persoane adulte. Micutului i se da apa cand i se diversifica alimentatia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.