Singura reprezentanta a voleiului masculin autohton ramasa in cupele europene, CVM Tomis Constanta, a dat lovitura, miercuri seara, in Olanda, si s-a calificat in sferturile de finala ale Top Teams Cup, dupa ce a invins, si in deplasare, puternica gr
Singura reprezentanta a voleiului masculin autohton ramasa in cupele europene, CVM Tomis Constanta, a dat lovitura, miercuri seara, in Olanda, si s-a calificat in sferturile de finala ale Top Teams Cup, dupa ce a invins, si in deplasare, puternica grupare Doc Doetinchem, cu acelasi scor ca in tur, 3-1. Din pacate, in competitia feminina, Stiinta Bacau si Rapid-AIBO au ratat calificarea in faza superioara, fiind eliminate de USSP Albi si SC Schweriner.
Iar daca giulestencele au iesit din Europa lamentabil, fiind spelberate jenant cu scorul general de 6-0, in schimb, elevele antrenorului Grapa au pierdut la mare lupta intr-un set decisiv, jucat dupa ce gruparea franceza s-a impus cu 3-2. In Cupa CEV, echipele feminine Dinamo si Unic Piatra Neamt au castigat, tot miercuri seara, prima mansa din optimi si si-au marit sansele de calificare in primele opt echipe ale Batranului Continent. Ros-albele, cu Marcovici, Coiculescu, Minca si Martin intr-o forma deosebita, au spelberat echipa ucraineana din Severodonet, cu 3-0 (17, 20, 15), in vreme ce Unic s-a impus in fief-ul olandezelor de la Amstelveen, cu 3-2. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.