Sotia miliardarului Irinel Columbeanu, Monica, a nascut miercuri seara, in jurul orelor 20.00, la o clinica particulara din cadrul Spitalului Elias, o fetita perfect sanatoasa. Irina Columbeanu, caci asa i-au ales cei doi parinti numele, a venit pe l
Sotia miliardarului Irinel Columbeanu, Monica, a nascut miercuri seara, in jurul orelor 20.00, la o clinica particulara din cadrul Spitalului Elias, o fetita perfect sanatoasa. Irina Columbeanu, caci asa i-au ales cei doi parinti numele, a venit pe lume in urma unei nasteri normale, obtinand nota 10 la scorul Apgar, avand 3,350 kg si 53 cm. Fericitul eveniment a fost unul atat de rapid si usor, incat cei doi se gandesc deja la un viitor fratior pentru fetita lor. Tanara mamica a fost asistata la nastere de dr. Radu Vladareanu, seful Clinicii de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Elias. Cei trei membri ai familiei Columbeanu si-au petrecut noaptea intr-o rezerva de patru camere din cadrul spitalului. Irinel a fost instruit de catre cadrele medicale, despre cum trebuie sa-si tina copilul in brate, sa-l imbaieze si sa-l schimbe. Ca o mentiune, acesta, desi a trecut de pragul de 50 de ani, se afla pentru prima data in postura de tatic. Monica va mai ramane doua, trei zile in spital, pana cand doctorii isi vor da acordul cu privire la externarea ei si a micutei Irina. Sa le traiasca!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.