Cel putin asa sustine capitanul nejucator al echipei noastre, Florin Segarceanu, care a declarat ca Romania isi va apara cu ardoare sansele in meciul cu Franta (programat in intervalul 9-11 februarie), de la Clermont-Ferrand, din primul tur al Grupei
Cel putin asa sustine capitanul nejucator al echipei noastre, Florin Segarceanu, care a declarat ca Romania isi va apara cu ardoare sansele in meciul cu Franta (programat in intervalul 9-11 februarie), de la Clermont-Ferrand, din primul tur al Grupei Mondiale. "Nu ne consideram dinainte invinsi. Daca ar fi fost asa ce rost ar mai fi avut sa ne prezentam!? Mergem in Franta sa ne jucam sansa pana la capat", a subliniat Segarceanu, care a adaugat ca, dupa reunirea de pe 23 ianuarie si antrenamentele din Bucuresti, pe 28 ianuarie lotul "tricolor" pleaca spre Franta, unde va urma acomodarea cu suprafata de joc pe care se va desfasura meciul. "Sigur, ne asteapta un un meci foarte dificil. Cunoastem forta Frantei, stim si ca au in componeta foarte multi jucatori in primii 50 din clasamentul ATP, plus doua formatii de dublu care sunt in primele zece din lume, insa nu trebuie sa ne temem. Oricum, o competitie precum Cupa Davis este altceva. Poate sa te mobilizeze suplimentar. De aceea, sunt convins ca ne vom apara cu multa ardoare sansele", a mai precizat Segarceanu, bazat in confruntarea cu francezii pe "dublul" Pavel-Tecau si fe forta de reactie a lui Crivoi, Mergea si chiar Petru Luncanu, noua speranta a tenisului romanesc.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.