Liderul spiritual al talibanilor, mulahul Omar, se afla, bine mersi, in Pakistan, adapostit de agentia pakistaneza de informatii, a anuntat un purtator de cuvint al talibanilor, capturat recent. Dezvaluirea a fost inregistrata de agenti afgani, iar m
Liderul spiritual al talibanilor, mulahul Omar, se afla, bine mersi, in Pakistan, adapostit de agentia pakistaneza de informatii, a anuntat un purtator de cuvint al talibanilor, capturat recent. Dezvaluirea a fost inregistrata de agenti afgani, iar mai multi corespondenti de presa din zona au confirmat identitatea purtatorului de cuvint al talibanilor.

Nu stim unde e mulahul Omar, si cu siguranta nu este la noi in tara", a reactionat cu iritare ministerul de interne pakistanez. Pakistanul se afla, astfel, intr-o postura cel putin penibila, in conditiile in care este considerat aliatul strategic al SUA in zona la vinatoarea de teroristi. Nu este prima data cind apar banuieli ca Pakistanul este duplicitar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.