Patru delegati ai CSFB Londra au venit in Romånia pentru a se intålni cu responsabili din cadrul Guvernului, dar si cu procurorii DIICOT in incercarea de a-si sustine prietenul si colegul Vadim Don Benyatov, dar si pentru a da asigurari
Patru delegati ai CSFB Londra au venit in Romånia pentru a se intålni cu responsabili din cadrul Guvernului, dar si cu procurorii DIICOT in incercarea de a-si sustine prietenul si colegul Vadim Don Benyatov, dar si pentru a da asigurari asupra continuarii colaborarii dintre banca pe care o reprezinta si tara noastra. Familia americanului de origine rusa solicita, in acelasi timp, eliberarea sa, pe motive medicale.

Patru delegati ai Credit Suisse First Boston (CSFB) - filiala Londra au mers, ieri, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a da asigurari procurorilor DIICOT ca institutia pe care o reprezinta va colabora cu autoritatile romane pentru lamurirea cazului. Reprezentantii CSFB au venit in Romania si pentru a-si sprijini „prietenul si colegul“ Vadim Don Benyatov, pe care il considera nevinovat. La iesirea din Parchetul General, doi dintre membrii delegatiei CFSB (Gavin Sullivan, director de comunicare, si Michael Phillip, presedinte al consiliului de administratie al Departamentului pentru Africa, Orientul Mijlociu si Europa de Est) au facut cateva scurte declaratii de presa: &bdqu o;Vrem sa-l vedem in libertate si am venit aici sa discutam cu autoritatile romane, pentru ca firma noastra este de mult in Romania. Am facut multe afaceri aici si vrem sa facem in continuare. Vom coopera in ancheta procurorilor, pentru a-i sustine lui Vadim Benyatov nevinovatia“.

Delegatii CSFB au mers si la Palatul Victoria


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.