Dezvoltatorul imobiliar Nanette Real Estate Group, cu activitati in Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa atraga circa 16 milioane de euro, prin emiterea de actiuni, pentru continuarea planurilor de extindere in Romania, Polonia si Ungaria, tra
Dezvoltatorul imobiliar Nanette Real Estate Group, cu activitati in Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa atraga circa 16 milioane de euro, prin emiterea de actiuni, pentru continuarea planurilor de extindere in Romania, Polonia si Ungaria, transmite Mediafax. Dezvoltatorul imobiliar are pana in prezent in portofoliu proiecte rezidentiale pe pietele din Ungaria si Polonia.
Compania de dezvoltare imobiliara Nanette Real Estate are drept tinta intrarea pe piata rezidentiala romaneasca, a declarat presedintele grupului, Shaul Lotan. "In timp ce Polonia si Ungaria vor ramane principalele piete pentru operatiunile noastre, suntem pregatiti sa privim si catre est", a specificat acesta
intr-un comunicat. "Cererea pentru locuintele din clasa medie este in crestere. In plus, datorita ritmului de dezvoltare din statele Europei Centrale si de Est, credem ca acestea au un potential imens si de aceea ne vom extinde activitatile in regiune", a adaugat Lotan.
Proiectele companiei totalizeaza aproape peste 12.400 de locuinte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.