Fostul capitan al Barcelonei a tinut sa-i reaminteasca actualului finantator al Craiovei, Adrian Mititelu, ca scoala de fotbal care-i poarta numele a fost infiintata special pentru Universitatea, dar ca nu accepta sa faca acte de caritate. Concret,
Fostul capitan al Barcelonei a tinut sa-i reaminteasca actualului finantator al Craiovei, Adrian Mititelu, ca scoala de fotbal care-i poarta numele a fost infiintata special pentru Universitatea, dar ca nu accepta sa faca acte de caritate. Concret, „Baciul“ nu accepta sa cedeze gratis jucatori in Banie, asa cum vrea Mititelu.

Inainte de a pune ghetele in cui, Gheorghe Popescu a evoluat, in sezonul competitional 2002-2003, si la Dinamo Bucuresti, rivala de moarte a Universitatii Craiova, fapt pentru care fostul capitan al Barcelonei si-a atras o antipatie greu de imaginat in Cetatea Banilor. Printre dusmanii sai se numara si Adrian Mititelu, actualul finantator al „Stiintei“. Din cauza relatiei tensionate, ori de cate ori a avut ocazia, presedintele clubului craiovean i-a dat peste nas „Baciului“, una dintre practicile aplicate fiind aceea de a refuza jucatori de la scoala de fotbal infiintata cu buni ani in urma de fostul international. Mai mult decat atat, finantatorul „juvetilor“ a lasat impresia de foarte multe ori ca Gheorghe Popescu nu ar vrea sa cedeze fotbalisti la echipa la care a cunoscut consacrarea. Totul a fost, insa, dezmintit zilele trecute, cand nasul sau, Nicolae Zamfir, a dezvaluit ca Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ a fost creata special pentru Universitatea Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.