Dumitru Dragomir a pus demult ochii pe banii care intra in casele de pariuri pentru meciurile din Liga I, a incercat o data sa atraga o parte din acesti bani la fotbal, dar nu i-a iesit. Anunta insa ca este decis sa reia lupta, sa gaseasca in instant
Dumitru Dragomir a pus demult ochii pe banii care intra in casele de pariuri pentru meciurile din Liga I, a incercat o data sa atraga o parte din acesti bani la fotbal, dar nu i-a iesit. Anunta insa ca este decis sa reia lupta, sa gaseasca in instanta dreptatea si il acuza pe Copos ca l-a blocat anul trecut in Parlament.
Domnule presedinte, dupa initiativa esuata de anul trecut, ati mai facut ceva in privinta pariurilor sportive?
N-am mai facut nimic, am incercat atunci sa fac ceva, dar m-a lovit Copos, ca era vicepriministru atunci. A fost o manevra, despre care nu vreau sa mai vorbesc. M-a blocat si a facut rau fotbalului, aduceam si eu niste bani.
In strainatate, cluburile mari s-au asociat si au dat in judecata casele de pariuri, nu poate face si Liga la fel?
Asa o sa facem si noi. In urmatoarea Adunare Generala voi propune asta. De fapt, eu i-am dat deja in judecata, ma judec cu ei, cu Asociatia Caselor de Pariuri din Romania.
Daca s-ar ajunge la negocieri cu aceasta Asociatie, cat ati cere pentru Liga I?
Domne, sa ne dea si noua acolo macar 20% din incasari. In toata lumea folosesc echipele noastre. Rapid, la meciul de aseara (n.r. amicalul de miercuri seara cu Rosenborg) a fost pe toate agentiile europene, ne-au folosit imaginea, deci mi se pare corect ca vrem 20%. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.