Impresarul Dumitru Tudor a declarat ca a primit din partea FC Steaua un document potrivit caruia mijlocasul Florin Lovin se poate transfera pentru suma de 600.000 de euro si a precizat ca de serviciile jucatorului este interesata o grupare din Rusia.
Impresarul Dumitru Tudor a declarat ca a primit din partea FC Steaua un document potrivit caruia mijlocasul Florin Lovin se poate transfera pentru suma de 600.000 de euro si a precizat ca de serviciile jucatorului este interesata o grupare din Rusia. "Lovin are o oferta din Rusia. Am vorbit cu el si este interesat. Steaua este dispusa sa-l cedeze, am o hartie ca poate pleca pentru 600.000 de euro. Astept sa vina din Italia si apoi, luni sau marti, plecam in Antalya, unde se afla echipa respectiva in pregatiri. Este o echipa buna din Rusia, insa nu pot spune numele", a spus Tudor. Acesta a mentionat ca Gabriel Bostina este dorit de gruparea sud-coreeana Chunnam Dragons. "Si Bostina are o oferta din Coreea de Sud, de la Chunnam Dragons, care i-ar asigura pentru primul an un salariu de 350.000 de euro. Il asteptam sa vina din cantonament, sa discutam", a spus Tudor, care a lasat de inteles ca oferta sud-coreenilor este mai mica decat cere Steaua, aproximativ un milion de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.