Producatorul italian de camioane Iveco isi propune sa isi motiveze staff-ul si sa-si construiasca imaginea prin intermediul All Blacks, echipa nationala de rugby a Noii Zeelande. Pentru aceasta, compania italiana a anuntat marti ca a semnat un contra
Producatorul italian de camioane Iveco isi propune sa isi motiveze staff-ul si sa-si construiasca imaginea prin intermediul All Blacks, echipa nationala de rugby a Noii Zeelande. Pentru aceasta, compania italiana a anuntat marti ca a semnat un contract de sponzorizare pe o durata de patru ani cu All Blacks, prin care formatia de rugby se angajeaza sa furnizeze servicii management coaching, pentru a-i destinde pe oficialii Iveco, potrivit Reuters.
"Aceasta este o investitie in imaginea noastra, cu un rasunet global", a declarat Paolo Monferino, Chief Executive al Iveco, in cadrul unui eveniment desfasurat in principatul Monaco.
De asemenea, contractul de sponsorizare prevede disputarea unui turneu de rugby, in care se vor disputa trei partide pe an, in Noua Zeelanda. All Blacks va juca doua meciuri cu reprezentativa Frantei si unul cu echipa nationala a Canadei, potrivit AFX.
Monferino nu a dorit sa precizeze valoarea contractului de sponsorizare, dar a precizat ca spera ca spiritul care a facut din mica echipa nationala a Noii Zeelande o forta internationala in lumea rugby-ului sa contribuie in incercarea companiei italiene de a obtine o cota de piata mai mare pe piata mondiala a vehiculelor grele.
Cu toate ca Iveco detine o pozitie de lider pe piata vest-europeana a vehiculelor comerciale de tonaj mic si mediu, pe segmentul camioanelor grele, compania italiana ocupa doar locul al saptelea, in urma MAN, Volvo, Scania si a altor producatori rivali, potrivit datelor din industria auto.
Monferino a mai spus ca Iveco a ales All Blacks pentru ca echipa de rugby se afla intre primele cinci formatii de sport, ca notorietate, la nivel mondial, intr-un clasament care mai include clubul de fotbal spaniol Real Madrid, castigatorul celor mai multor Ligi ale Campionilor din istoria fotbalului, subsidiara Fiat, celebra Ferrari, Manchester United si echipa americana de baseball New York Yankees.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.