Evenimentul mult asteptat de familia Columbeanu, si anume nasterea primului lor copil, a avut loc miercuri seara, la ora 19.55, si s-a desfasurat la Spitalul Elias, sub asistenta doctorului Radu Vladareanu si a inca cinci medici. Irinel nu s-a putut
Evenimentul mult asteptat de familia Columbeanu, si anume nasterea primului lor copil, a avut loc miercuri seara, la ora 19.55, si s-a desfasurat la Spitalul Elias, sub asistenta doctorului Radu Vladareanu si a inca cinci medici. Irinel nu s-a putut dezlipi de fetita sa, constatand ca aceasta ii seamana leit.

Cu toate ca nasterea ar fi trebuit sa aiba loc la clinica Saint Lukas, miliardarul s-a razgandit in ultimele zile, preferand pentru venirea pe lume a Irinei Spitalul Elias si pe doctorul Vladareanu. Bogdan Ivanescu, directorul spitalului Lukas, unde Irinel a platit, totusi, in jur de 12.000 de euro pentru servicii, a declarat insa ca a fost vorba despre „niste probleme de siguranta medicala, pe care nu le pot comenta“, referindu-se, probabil, la lipsa infrastructurii necesare unui eveniment medical complex, fapt care i-a determinat pe Irinel si Monica Columbeanu sa-si schimbe optiunile.

La conferinta de presa ce a avut loc ieri, in sala Regina Maria a Hotelului Hilton, pe tema nasterii primului copil al familiei Columbeanu, a fost prezent doar Irinel, intrucat proaspata mama, Monica, se afla inca l a maternitate. Omul de afaceri a fost flancat de directorul clinicii Saint Lukas, Bogdan Ivanescu, si de doctorita Mihaela Nodit si au discutat despre evenimentul pe care l-au trait miliardarul si sotia lui, acela al nasterii primului lor copil. Dupa ce Ivanescu a facut o prezentare a clinicii Saint Lukas, acolo unde se stabilise ca micuta Irina sa vina pe lume, Irinel Columbeanu a declarat ca a facut fata cu brio intregului proces natal, adaugand ca a fost nerabdator sa-si vada fetita: „A fost vorba, mai degraba, de nerabdare decat de emotii“.

Evenimentul mult-asteptat de Monica si Irinel Columbeanu, si anume nasterea primului lor copil, a avut loc miercuri seara, la ora 19.53, si s-a desfasurat la Spitalul Elias, sub „bagheta“ doctorului Radu Vladareanu, asistat, la randul lui, de inca cinci medici. Irinel nu s-a putut dezlipi de fetita sa, constatand ca aceasta ii seamana leit: „Are urechile mele!“. Cu toate ca ar fi vrut sa ramana alaturi de sotia lui la maternitate, Monica a fost cea care l-a sfatuit sa mearga sa doarma la Snagov: „As fi vrut sa raman, dar Monica mi-a zis ca se simte bine, asa ca am plecat pe la ora 23.00“. Omul de afaceri a mai marturisit ca abia asteapta cel de-al doilea copil, mentionand ca si sotia lui agreeaza aceasta idee: „Chiar vorbeam cu Monica, atunci cand am vazut-o prima oara pe Irina, ce frumos ar fi sa facem si un baiat. Monica isi doreste sa avem cat mai multi“. Omul de afaceri a mai spus ca nu a avut niciodata intentia de a infia copii: „Nu m-am gandit la asta, atat timp cat ii pot face eu“.

Monica nu a avut nici un fel de durere
Doctorul Radu Vladareanu, cel care a asistat-o pe Monica pe tot parcursul sarcinii, ne-a declarat ca totul a decurs perfect pentru gravida: „Sarcina a decurs ca la carte, la fel si nasterea, care a fost usoara, confortabila. Monica mi-a spus ca nu a avut dureri, nici macar in timpul expulziei fatului“. Mamica si-a intrat in atributii inca din seara nasterii, de cand a inceput sa-si alapteze fetita: „Monica alapteaza, dar nu se poate estima pentru cat timp, cert este ca e sanatos ca mama sa-si hraneasca bebelusul“. Medicul a mai adaugat ca sotia lui Columbeanu va mai ramane in spital in jur de doua zile: „Nu o sa mai stea prea mult, cel tarziu sambata va pleca acasa“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.