Uniunea Popular Social Crestina va participa singura la alegerile europarlamentare si va obtine cel putin 7 la suta din optiunile electorale, a declarat senatorul Ioan Talpes, presedintele UPSC, care a inaugurat recent sediul organizatiei judetene Bu
Uniunea Popular Social Crestina va participa singura la alegerile europarlamentare si va obtine cel putin 7 la suta din optiunile electorale, a declarat senatorul Ioan Talpes, presedintele UPSC, care a inaugurat recent sediul organizatiei judetene Buzau a acestei formatiuni politice. Noul partid mizeaza pe "marea muta", formata din persoanele care in acest moment "sunt dezamagite de actualii politicieni si ar dori sa nu participe la vot", a mentionat senatorul. Tot cu aceasta ocazie, Ioan Talpes a facut cunoscut si faptul ca "noua parlamentari vor sa adere la principiile social-crestine". Ordonanta de urgenta prin care procurorii primesc puteri sporite este corecta, a adaugat liderul UPSC. Uniunea Populara Social-Crestina va intreprinde demersuri pentru primirea sa in Partidul Popular European (PPE), a adaugat Talpes. Acesta a mai declarat ca formatiunea pe care o conduce se va implica activ in dezbaterile politice privind viitorul Romaniei, va participa la alegerile pentru Parlamentul European si va sustine ideile, principiile si valorile promovate de membrii PPE in organismele europene. "UPSC manifesta intreaga deschidere catre toate partidele care se revendica din familia partidelor crestin-democrate si care, prin politica concreta, inteleg sa respecte Constitutia Romaniei si tratatele politice la care Romania este parte semnatara", a spus liderul formatiunii politice. "Monica Macovei n-a facut altceva decat sa apropie practica noastra de cea a Uniunii Europene", a mai spus fostul director al SIE, care considera ca "toate aceste organizatii si partide ce se opun nu au avut si nu au imaginea reala a democratiei". "Forma de democratie absoluta e absurda", a conchis Ioan Talpes. (Rompres)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.