In perspectiva meciului pe care nationala Romaniei il va disputa contra Luxemburgului (pe 28 martie, la Piatra Neamt), delegatul UEFA David Petriasvilli se va afla astazi in orasul de sub Pietricica, pentru a inspecta conditiile de desfasurare a meci
In perspectiva meciului pe care nationala Romaniei il va disputa contra Luxemburgului (pe 28 martie, la Piatra Neamt), delegatul UEFA David Petriasvilli se va afla astazi in orasul de sub Pietricica, pentru a inspecta conditiile de desfasurare a meciului din Grupa G a preliminariilor Euro 2008. Astfel, timp de doua ore, oaspetele european va analiza atat gazonul, cat si tribunele, vestiarele, toaletele, sala de conferinte, terenurile de antrenament si celelalte dependinte ale bazei sportive, care se doreste a fi inclusa in categoria a 3-a (a doua valorica dupa "elite"). Pentru a fi omologat de UEFA, stadionul Ceahlaului trebuie sa aiba cel putin 5.000 de locuri pe scaune, 120 de fotolii rezervate presei si parcari pentru 400 de autocare. De altfel, pri marul urbei, Gheorghe Stefan (care este si presedinte onorific al clubului nemtean), spune ca indeplineste toate aceste conditii, dupa cele 10 milioane RON investite in ultimele opt luni in modernizarea arenei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.