Seful LPF ne-a declarat ieri ca este de acord cu cluburile care au protestat fata de decizia Comitetului Executiv al FRF de a limita chiar de la 1 februarie numarul jucatorilor extracomunitari de la echipele de Liga I la cinci in lot si doar trei pe
Seful LPF ne-a declarat ieri ca este de acord cu cluburile care au protestat fata de decizia Comitetului Executiv al FRF de a limita chiar de la 1 februarie numarul jucatorilor extracomunitari de la echipele de Liga I la cinci in lot si doar trei pe teren. "S-a luat o hotarare nedreapta. Sigur o vom schimba, nu se poate, sunt societati pe actiuni care au cumparat jucatorii astia acum un an, doi, trei, trebuie sa-i lasam sa termine contractele. Noi vom propune ca toti fotbalistii care au fost legitimati pana la 1 ianuarie sa fie considerati comunitari, pana la terminarea fiecarui contract in parte. Apoi sunt de acord sa aplicam regula stabilita acum, cu cinci extracomunitari in lot si doar doi pe teren", a spus Dragomir. Poli Timisoara a anuntat ca va depune un memoriu la FRF, prin care sa solicite intrunirea unui Comitet de Urgenta, in care sa se faca respectiva modificare, ramane de vazut daca, alaturi de Mitica, demersul banatenilor va avea succes. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.