Compania de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield si-a anuntat intrarea pe piata romaneasca prin achizitia biroului asociat din Romania, Activ Consulting. Prin aceasta achizitie, compania isi extinde prezenta pe pietele-cheie din Europa Centrala s
Compania de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield si-a anuntat intrarea pe piata romaneasca prin achizitia biroului asociat din Romania, Activ Consulting. Prin aceasta achizitie, compania isi extinde prezenta pe pietele-cheie din Europa Centrala si de Est.
"Romania este o tara-cheie in regiune, in principal datorita primirii statutului de membru al UE, a dimensiunii pietei de consum si a ritmului de crestere economica, care este cel mai ridicat din Europa", a declarat intr-un comunicat Paul Bacon, directorul executiv al Cushman & Wakefield, citat de Mediafax.
Activitatea companiei pe piata romaneasca va viza in special segmentul spatiilor comerciale, care ofera oportunitati importante datorita stocului redus de pe piata. Cushman & Wakefield a prognozat ca in anul 2007 vor fi livrate spatii comerciale cu o suprafata de 515.000 metri patrati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.