Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov a lansat licitatia deschisa pentru "Schema de Granturi pentru Pregatirea de Proiecte in domeniul mediului", ce va fi implementata prin programul Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala, se arata
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov a lansat licitatia deschisa pentru "Schema de Granturi pentru Pregatirea de Proiecte in domeniul mediului", ce va fi implementata prin programul Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala, se arata intr-un comunicat al ADRB. Aceasta schema de granturi este destinata sectorului public din regiunea Bucuresti-Ilfov, orase si comune cu maxim 50.000 de locuitori, ai caror reprezentanti vor fi sprijiniti in pregatirea de proiecte viitoare de investitii in domeniul mediului. Bugetul disponibil pentru regiunea Bucuresti-Ilfov este de 0,4 milioane euro, din care 0,3 milioane euro din fonduri PHARE si 0,1 milioane euro cofinantare de la bugetul de stat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.