Peste 7.000 de kilometri au strabatut handbalistii tricolori pentru a-si asigura prezenta in barajul pentru calificare la CE de anul viitor din Suedia. Desi obiectivul a fost atins, baietii lui Lucian Rasnita resimt pe pielea lor ce au insemnat toat
Peste 7.000 de kilometri au strabatut handbalistii tricolori pentru a-si asigura prezenta in barajul pentru calificare la CE de anul viitor din Suedia. Desi obiectivul a fost atins, baietii lui Lucian Rasnita resimt pe pielea lor ce au insemnat toate aceste drumuri, gripa si oboseala cronica fiind doua dintre problemele cu care se confrunta.

Nationala masculina de handbal a Romaniei a facut un pas urias, miercuri seara, la Riga, in drumul catre CE din Suedia, de anul viitor, reusind sa se impuna in fata principalei contracandidate, Letonia, cu 30-26 (11-11), dupa un final de senzatie. Pentru Romania, victoria este cu atat mai importanta cu cat ea s-a produs la peste 2.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.