Intotdeauna in spatele unor gesturi murdare se afla motivatii murdare. Clasa noastra politica a demonstrat in ultimele zile ca este meschina, ieftina, manata in lupta cu adversarii de interese minore, care ar dezonora pana si doi tarabagii care isi
Intotdeauna in spatele unor gesturi murdare se afla motivatii murdare. Clasa noastra politica a demonstrat in ultimele zile ca este meschina, ieftina, manata in lupta cu adversarii de interese minore, care ar dezonora pana si doi tarabagii care isi arunca unul in celalalt cu rahat. De la inceput vreau sa fim bineintelesi: prostia lui Tariceanu de a-i trimite un bilet lui Traian Basescu este greu de iertat. Ea tradeaza usurinta, ca si cum fotoliul de premier ar fi oficiul unei menajere pe care nu o intereseaza ce insemnari face pe lista de cumparaturi. Pe de alta parte, ma deranjeaza cumplit gestul presedintelui. In lumea ziaristilor, exista o categorie de boschetari care se plimba de la o gazeta la alta, indivizi care au arhive din poze furate din albume de familie sau inregistrari facute pe sest la betie. Gestul presedintelui de a pastra timp de doi ani biletul seamana cu al colegilor ziaristi care inregistreaza pe ascuns convorbiri private. Momentul in care l-a scos este si el meschin. Poate ca la aceasta ora sunteti convinsi ca biletul a fost scos ca un semnal pentru Partidul Democrat ca trebuie sa iasa de la guvernare.

Va inselati!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.