Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a primit bilete de la presedinte sau de la primul-ministru si ca toate licitatiile organizate la minister au respectat legea."Nu am primit nici un bil
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a primit bilete de la presedinte sau de la primul-ministru si ca toate licitatiile organizate la minister au respectat legea."Nu am primit nici un bilet de la presedinte sau de la premier. In ceea ce priveste caietul de sarcini despre care s-a tot vorbit, va pot spune ca s-a facut doar o precizare, fiind modificata prevederea conform careia firma castigatoare ar fi trebuit sa fi construit minim 45 kilometri de autostrada. Ori aceasta masura ar fi dezavantajat toate firmelele romanesti, ceea ce mi se pare inacceptabil si discriminatoriu", a explicat ministrul. Potrivit oficialului citat, caietul de sarcini modificat viza licitatiile pentru construirea autostrazii Bucuresti-Brasov, si nu reabilitarea autostrazii Bucuresti-Pitesti. Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara ca jocurile economice ale presedintelui Traian Basescu privesc alocarea asfaltarii autostrazii Bucuresti-Pitesti firmei Euroconstruct, companie a patronului restaurantului GoldenBlitz, precum si contractele Elenei Udrea cu RAAPPS.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.