"Lobont a cerut sa se intoarca la Dinamo din motive intemeiate, legate de fotbal si nu numai.
Din punct de vedere sportiv, pentru el va fi important ca va putea juca intr-o cupa europeana, la o echipa importanta si istorica din Romania, si va p
"Lobont a cerut sa se intoarca la Dinamo din motive intemeiate, legate de fotbal si nu numai.
Din punct de vedere sportiv, pentru el va fi important ca va putea juca intr-o cupa europeana, la o echipa importanta si istorica din Romania, si va putea sa recastige locul in echipa nationala. Poate ca nu este cea mai buna solutie pentru noi, deoarece multi se bazau pe el, dar ar fi trebuit sa ramana in umbra lui Frey pentru inca trei ani si jumatate", a mai spus Corvino pentru site-ul oficial al gruparii italiene.
Totodata, pe site-ul oficial al Fiorentinei, clubul i-a urat "La multi ani!" portarului cu ocazia zilei sale de nastere, Lobont implinind ieri 29 de ani. Ieri, dupa antrenamentul de dimineata al lui Dinamo, Lobont a primit la vestiar un tort cu insemnele clubului, iar colegii de echipa, in frunte cu capitanul Ionel Danciulescu, antrenorii si conducatorii "cainilor rosii" i-au urat "La Multi Ani!". "Ma simt tanar in continuare. Parca as avea tot 18 ani. Sper sa fiu sanatos si sa realizam impreuna cat mai multe performante", a spus Lobont. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.