Cel mai celebru umorist al presei americane, Art Buchwald, a trecut in nefiinta miercuri seara, la varsta de 81 de ani, a anuntat ieri fiul sau. Buchwald a murit miercuri in jurul orei 23.40, la domiciliul sau din Washington, inconjurat de familie, a
Cel mai celebru umorist al presei americane, Art Buchwald, a trecut in nefiinta miercuri seara, la varsta de 81 de ani, a anuntat ieri fiul sau. Buchwald a murit miercuri in jurul orei 23.40, la domiciliul sau din Washington, inconjurat de familie, a precizat Joel Buchwald. Decesul celebrului umorist a survenit pe fondul unei deficiente renale. Art Buchwald era grav bolnav de rinichi, avand un picior amputat si fiind constrans la sedinte zilnice de dializa. Anul trecut, el a refuzat insa tratamentul si toata lumea se astepta sa moara la cateva saptamani dupa internarea intr-un sanatoriu, la 7 februarie. Totusi, el s-a intors acasa pentru a scrie o carte despre experienta sa. Buchwald si-a inceput cariera la Paris, unde a lucrat timp de 14 ani, s-a intors in SUA in 1962, iar in 1982 a fost distins cu premiul Pulitzer pentru comentariu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.