Liderul PC, Dan Voiculescu, este de parere ca amanarea procesului sau cu CNSAS este o incercare ""de intimidare politica"" a sa ""orchestrata de Traian Basescu si de Monica Macovei"". ""CNSAS, timp de patru luni si jumatate, nu a gasit timp sa depuna
Liderul PC, Dan Voiculescu, este de parere ca amanarea procesului sau cu CNSAS este o incercare ""de intimidare politica"" a sa ""orchestrata de Traian Basescu si de Monica Macovei"". ""CNSAS, timp de patru luni si jumatate, nu a gasit timp sa depuna o intampinare, a venit cu o intampinare astazi, cerand un nou termen, si a obtinut. Voiam sa mai stie opinia publica ca in ultimele sase luni toate societatile din grupul condus de Camelia Voiculescu au fost supuse unor controale si ca toate controalele s-au terminat, din pacate pentru cei care le-au comandat, fara rezultate negative pentru firmele grupului Grivco"", a spus ieri Dan Voiculescu. El a mai aratat ca amanarea procesului pana la 20 martie ""este si o incercare de pastrare, in perioada preelectorala, a unui climat impropriu pentru PC"".

MESAJ. ""Domnul Basescu, comandant de vapor, nu suporta sa existe in preajma sa, pe teritoriul Romaniei, cineva care sa nu fie de acord cu el. Asta e comandantul de vapor care nu discuta cu nimeni si doar ordona. Pentru ca Dan Voiculescu nu accepta ordine de la nimeni, sunt incomod, sunt imoral, sunt hot, sunt corupt, securist, comunist. Crede ca printr-o astfel de intimidare ma poate opri. Se insala amarnic. Voiculescu nu are nimic de ascuns, e un om pe picioarele sale, nu traieste din politica, ca atare, cu mine domnul presedinte va avea mult de furca de acum inainte. Singura solutie pentru ca eu sa dispar este un accident de masina"", a aratat Voiculescu. Ieri, la Curtea de Apel Bucuresti a fost prima infatisare a procesului intentat CNSAS de catre liderul PC. Motivul amanarii a fost motivatia depusade CNSAS prin care s-a respins contestatia liderului PC la verdictul de politie politica. Ca urmare, reprezentantul Parchetului a cerut termen pentru studierea acesteia. Totodata, s-a cerut in instanta ca reprezentantii CNSAS sa depuna tot dosarul. De altfel, de aproape sase luni de cand a fost intentat, nu s-a intamplat nimic in proces, acest lucru fiind perceput ca o tactica de tergiversare si presiune asupra liderului PC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.