Impreuna cu specialistii de la Serviciul National de Evaluare si Examinare (SNEE), ministrul Hardau a hotarat sa le dea mura-n gura elevilor variantele de subiecte de la Testele Nationale si de Bacalaureat. Astfel, pe adresa de Internet www.subiecte
Impreuna cu specialistii de la Serviciul National de Evaluare si Examinare (SNEE), ministrul Hardau a hotarat sa le dea mura-n gura elevilor variantele de subiecte de la Testele Nationale si de Bacalaureat. Astfel, pe adresa de Internet www.subiecte2007.edu.ro au fost publicate 12.200 de variante de subiecte pentru zece discipline la care elevii claselor terminale urmeaza sa sustina anul acesta Capacitatea si Bacalaureatul. Pentru realizarea atator variante, despre care ministrul a sustinut ca s-a oprit la acest numar din cauza „presiunii specialistilor“, au lucrat 813 profesori colaboratori. S-a decis ca munca acestora sa fie rasplatita cu 9 RON pentru o ora de munca. Potrivit SNEE, un profesor a lucrat in medie doua ore.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.