O zi destul de agitata ieri. Dupa citeva luni bune de asteptare, biletul misterios pe care Traian Basescu i l-a dat liberalului Radu Stroe a iesit la lumina. Contrar asteptarilor, continutul acelei hirtii, desi interesant, nu aduce nici o dezvaluire
O zi destul de agitata ieri. Dupa citeva luni bune de asteptare, biletul misterios pe care Traian Basescu i l-a dat liberalului Radu Stroe a iesit la lumina. Contrar asteptarilor, continutul acelei hirtii, desi interesant, nu aduce nici o dezvaluire socanta, ceea ce face ca toata scena de la investirea liberalului in pozitia de secretar general al Guvernului sa para doar o cacealma a presedintelui Basescu. Acesta ar fi evenimentul cel mai important, cel putin pina la inchiderea editiei, dar ceva extrem de siciitor. Astfel, Partidul Democrat, prin Emil Boc, a cerut suspendarea taxei pentru prima inmatriculare a unei masini, solicitare prin care Emil Boc are toate sansele sa intre in limba romana ca sinonim pentru populism. Daca memoria si arhivele ziarelor nu ma insala, taxa de prima inmatriculare a fost initiata, ca o taxa de mediu, de catre Sulfina Barbu, ministrul Mediului si unul dintre reprezentantii PD in Guvern. Asa ca, daca Emil Boc vrea sa directioneze catre cineva injuraturile romanilor care isi doresc o masina, ar trebui sa arate cu degetul si catre partidul sau. Liberalii ar fi putut si ei sa aminteasca acest lucru, dar numai daca presedintele lor ar fi fost altcineva. Obisnuit sa primeasca lovituri, Calin Popescu Tariceanu nu numai ca nu a protestat fata de acest nou atac democrat, dar pare chiar ca si-a luat in serios rolul de incasator, sustinind public taxa. Cu asa sac, numai din mila sa nu-ti vina sa dai.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.