Industria cinematografica indiana se pregateste de nunta dupa ce doua dintre starurile de prim rang de la Bollywood, Abhishek Bachchan si Aishwarya Rai au anuntat ca se vor casatori in cursul acestui an, a confirmat luni managerul lui Aishwara Rai, f
Industria cinematografica indiana se pregateste de nunta dupa ce doua dintre starurile de prim rang de la Bollywood, Abhishek Bachchan si Aishwarya Rai au anuntat ca se vor casatori in cursul acestui an, a confirmat luni managerul lui Aishwara Rai, fosta Miss World, informeaza luni Associated Press receptionata de Rompres. Rai si Bachchan s-au logodit schimband inele in cadrul unei ceremonii restranse desfasurate duminica, in prezenta membrilor familiilor si a prietenilor apropiati. "Este adevarat Abhishek si Aishwarya s-au logodit, iar nunta va fi organizata cu siguranta in cursul acestui an", a precizat reprezentantul actritei. Presa indiana a publicat foarte multe speculatii despre relatia dintre cei doi actori, iar vestea logodnei a tinut prima pagina a mai multor ziare importante din India. Cotidianul Times of India a publicat chiar informatia ca nunta va avea loc in luna februarie sau cel mai tarziu in luna martie. Legendarul actor de la Bollywood Amitabh Bachchan, tatal viitorului mire, s-a declarat foarte bucuros de logodna dintre cei doi actori. Abhishek Bachchan, 31 de ani si Rai, 33 de ani, au jucat impreuna in mai multe productii marca Bollywood printre care "Guru", "Umrao Jaan", "Say No More" sau "Two and A Half Words of Love".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.