Autoritatile romane negociaza vanzarea unor active ale companiei Tractorul Brasov catre compania Mahindra & Mahindra, cel mai mare producator indian de tractoare, a declarat la New Delhi ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, citat de Re
Autoritatile romane negociaza vanzarea unor active ale companiei Tractorul Brasov catre compania Mahindra & Mahindra, cel mai mare producator indian de tractoare, a declarat la New Delhi ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, citat de Reuters. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a suspendat, in mai 2006, negocierile cu Mahindra&Mahindra pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni al Tractorul. Grupul indian ar fi dorit sa cumpere actiunile firmei din Brasov fara datoriile de 180 de milioane de euro acumulate de compania romaneasca. Mahindra este al patrulea mare producator de tractoare la nivel mondial. AVAS detine circa 80% din capitalul Tractorul, restul titlurilor apartinand SIF Transilvania si unor actionari persoane fizice si juridice. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.