Seful departamentului de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, ieri, ca echipa Dinamo ar putea sustine meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor pe Stadionul National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”. Asta, bine
Seful departamentului de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, ieri, ca echipa Dinamo ar putea sustine meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor pe Stadionul National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”. Asta, bineinteles, in cazul in care aceasta arena nu va fi demolata.

Asa cum „Gardianul” a spus-o de mai multe ori, sansele ca Stadionul National sa fie demolat sunt aproape nule. Asta ar putea fi un avantaj pentru Dinamo, care, in cazul in care s-ar califica in grupele Ligii Campionilor, si-ar putea disputa meciurile de pe teren propriu pe cea mai mare arena a tarii. Desi Adriean Videanu a declarat, in nenumarate randuri, ca stadionul va fi demolat, pentru a fi modernizat, faptul ca primarul Bucurestiului este dinamovist, iar arena este revendicata in acest moment de SC Faur SA, sansele ca „ros-albii” sa nu plece in exil au crescut simtitor. „Nu cred ca Dinamo va juca in afara tarii!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.