Pe o piata unde tiparele proprietatilor rezidentiale nu depasesc 350-700 mp pentru terenuri si 200-350 mp pentru suprafetele construite, exista doar cateva proprietati cu suprafete mari de gradina, ce depasesc 2.500 mp. Conform Claudiei Dascalescu, c
Pe o piata unde tiparele proprietatilor rezidentiale nu depasesc 350-700 mp pentru terenuri si 200-350 mp pentru suprafetele construite, exista doar cateva proprietati cu suprafete mari de gradina, ce depasesc 2.500 mp. Conform Claudiei Dascalescu, consultant senior in cadrul departamentului rezidential al DTZ Echinox, aceste proprietati sunt in numar limitat si de regula situate in zone periferice precum Baneasa, Pipera-Tunari, Corbeanca sau Snagov.
Cu cat suprafata de teren detinuta este mai mare, cu atat proprietatea este mai valoroasa si costisitoare si face ca proprietatea sa nu fie comerciala. In momentul in care proprietatile in cauza sunt scoase la vanzare, pretul este de ordinul milioanelor de euro, apreciaza Dascalescu, iar clientii dispusi sa achite acest pret sunt in numar redus. De regula, potentialii clienti aleg sa construiasca personal atata timp cat exista oferte de terenuri la vanzare in zonele de interes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.