ITALIA, Serie A, etapa a 19-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru AC Fiorentina, 0-0 in deplasare cu Sampdoria. Mutu a primit un cartonas galben in prelungiri, pentru hent, si va fi suspendat pentru meciul cu Inter Milano, din etapa viitoare. Mut
ITALIA, Serie A, etapa a 19-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru AC Fiorentina, 0-0 in deplasare cu Sampdoria. Mutu a primit un cartonas galben in prelungiri, pentru hent, si va fi suspendat pentru meciul cu Inter Milano, din etapa viitoare. Mutu a fost notat cu 5 de agentia "Datasport". "Jumatate de punct in minus pentru acea tentativa stupida de a inscrie cu mana, care il va costa meciul cu Inter", a scris "Datasport"
l CRISTIAN CHIVU (foto) a jucat toate minutele pentru AS Roma, 1-1 in deplasare cu Messina. Chivu a provocat in prelungiri un penalty din care Messina a egalat. Chivu a primit nota 5,5 din partea agentiei "Datasport". "Nu straluceste, aportul sau lipseste si asta se vede atunci cand este nevoie ca meciul sa se incheie", a scris "Datasport" despre capitanul Romaniei. Mai mult chiar, Chivu a fost considerat cel mai slab jucator al saptamanii trecute in Italia, in urma unui sondaj de opinie efectuat de "La Gazzetta dello Sport" * PAUL CODREA a fost integralist pentru AC Siena, 1-1 in deplasare cu Lazio * VALI NASTASE a jucat 90 de minute pentru Ascoli, 0-1 in deplasare cu Cagliari.
SPANIA, Primera Division, etapa a 18-a * GABRIEL TAMAS a fost integralist pentru Celta Vigo, 1-3 pe teren propriu cu Atletico Madrid. Tamas a provocat un penalty din care Atletico a deschis scorul * COSMIN CONTRA a fost titular pentru Getafe, 3-1 in deplasare cu Gimnastic Tarragona. Contra a fost schimbat in minutul 67 de Cortes * LAURENTIU ROSU a lipsit de la Recreativo Huelva, 1-1 acasa cu Deportivo La Coruna.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 17-a * MARIAN ALIUTA a marcat golul victoriei pentru Iraklis Salonik, 1-0 in derby-ul local cu PAOK Salonik. Aliuta a fost titular, a inscris in minutul 65 si a fost schimbat de Papapostolou in minutul 89. COSMIN BARCAUAN a fost integralist la PAOK si a primit un cartonas galben in minutul 88. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.