Seful departamentului de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru (foto), a declarat ieri ca Dinamo ar putea sustine meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", in cazul in care a
Seful departamentului de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru (foto), a declarat ieri ca Dinamo ar putea sustine meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", in cazul in care aceasta arena nu va fi demolata. "Nu cred ca Dinamo va juca in afara tarii. Mai degraba, in cazul in care Stadionul <<National>> nu va fi demolat, fiindca am inteles ca exista probleme privind proprietatea, atunci se poate juca pe aceasta arena, daca nu va fi gata stadionul lui Dinamo", a declarat Duru. Acesta a mentionat ca oficialii dinamovisti stiu care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru un stadion de Liga Campionilor. "Brosura privind infrastructura Stadionului <<Dinamo>> este pe masa conducerii clubului din Soseaua Stefan cel Mare, pentru a vedea care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite la categoria a treia, categorie de stadion pe care se pot disputa meciurile din Liga Campionilor. Dinamo trebuie sa faca ceea ce scrie in acea brosura", a comentat Duru. Intrebat daca Dinamo are timp sa faca modificarile necesare, Duru a afirmat: "Mi-e greu sa spun pentru ca trebuie sa faca mai intai un punctaj cu ceea ce exista si ce diferente sunt pana la cerintele minime. Daca toate acestea pot fi indeplinite in cinci luni, este greu de spus. Stadionul de la Piatra Neamt se apropie mai mult de cerintele UEFA, desi mai sunt si acolo cateva lucruri de facut, dar este la 80 la suta din ceea ce se prevede la categoria a treia. Mai sunt spatii care ar trebui amenajate, cum ar fi o sala de conferinte de 400 metri patrati". Duru a facut aceste declaratii ieri, la Casa Fotbalului, la cel de-al doilea seminar organizat de FRF si firma Deloitte Romania, destinat gruparilor din Ligile I si II, tema fiind "Reglementari si cerinte oficiale (curente si viitoare)". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.