Ramanem fara farmacii?
Una din doua farmacii bucurestene ar putea intra in faliment. Cel putin asa sustin reprezentantii patronatului farmacistilor, care au si gasit vinovatul: Casa de Asigurari de Sanatate. Farmacistii spun ca adaosul comerci
Ramanem fara farmacii?
Una din doua farmacii bucurestene ar putea intra in faliment. Cel putin asa sustin reprezentantii patronatului farmacistilor, care au si gasit vinovatul: Casa de Asigurari de Sanatate. Farmacistii spun ca adaosul comercial pentru medicamentele bolnavilor cronici stabilit de Casa in urma negocierilor este prea mic si nu le acopera nevoile financiare.

Corlatean si... traficantii de masini
Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a fost prezent, ieri, la Judecatoria Drobeta Turnu Severin, in calitate de martor intr-un proces penal, insa procesul s-a amanat pentru data de 29 ianuarie deoarece inculpatii nu au avut aparator. Demnitarul a fost implicat in proces din cauza unui bande de traficanti de masini de lux care s-au folosit de numele sau. Mai exact, traficantii au intocmit o procura falsa la un birou notarial inexistent din Bucuresti si o copie dupa buletinul de identitate al lui Titus Corlatean pentru a nu plati taxe vamale, la acea vreme, acesta fiind diplomat la Strasbourg.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.