Primul magazin Ikea din Romania se va deschide in martie-aprilie, constructia urmand a fi finalizata in luna februarie. Magazinul va fi amplasat in zona comerciala a proiectului imobiliar Baneasa, pe o suprafata de 26.000 de metri patrati. Centrul co
Primul magazin Ikea din Romania se va deschide in martie-aprilie, constructia urmand a fi finalizata in luna februarie. Magazinul va fi amplasat in zona comerciala a proiectului imobiliar Baneasa, pe o suprafata de 26.000 de metri patrati. Centrul comercial va avea 420 de salariati, dintre care circa 180 au fost deja angajati, se arata intr-un comunicat al Ikea Romania.
""Suma totala care va fi investita in Magazinul Ikea se ridica la circa 25 de milioane de euro, incluzand atat constructia, cat si amenajarea magazinului"", se mai precizeaza in comunicat. In magazin vor fi comercializate peste 7.000 de articole de mobilier si accesorii.
Ikea mizeaza pe vanzarea produselor functionale, usor de asamblat si cu preturi reduse. Compania estimeaza ca magazinul va avea in primul an de functionare circa 2,5 milioane de vizitatori, dintre care un milion vor achizitiona articole Ikea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.