Actionarii Bancpost au aprobat, la sfarsitul saptamanii trecute, emiterea de obligatiuni in lei in valoare maxima de 500 de milioane de euro, cu maturitatea de cel mult zece ani, a declarat, luni, agentiei Mediafax, presedintele bancii, Mihai Bogza.
Actionarii Bancpost au aprobat, la sfarsitul saptamanii trecute, emiterea de obligatiuni in lei in valoare maxima de 500 de milioane de euro, cu maturitatea de cel mult zece ani, a declarat, luni, agentiei Mediafax, presedintele bancii, Mihai Bogza. "Nu stim cu certitudine cand vor fi emise titlurile. In prezent, piata este supralichida pe lei. Noi suntem insa pregatiti sa emitem obligatiuni la momentul oportun", a spus Bogza.
Presedintele bancii a aratat ca obligatiunile ar putea fi emise in mai multe transe, cu scadente si dobanzi diferite. "Nu ne restrangem numai la piata din Romania. Este insa prea devreme sa spunem unde vom lansa obligatiunile", a adaugat Bogza. Potrivit cifrelor provizorii ale bancii, activele se plasau, la sfarsitul anului trecut, la 7,7 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.