In ciuda succeselor profesionale de care se bucura, fiind una dintre cele mai solicitate artiste autohtone, bine “cotata” financiar si dorita la spectacole, Anna Lesko pare totusi sa nu-si gaseasca inca fericirea in viata personala. Nu p
In ciuda succeselor profesionale de care se bucura, fiind una dintre cele mai solicitate artiste autohtone, bine “cotata” financiar si dorita la spectacole, Anna Lesko pare totusi sa nu-si gaseasca inca fericirea in viata personala. Nu putine au fost momentele in care basarabeanca a ales izolarea de lume ca un mod de a medita, de a-si pune ordine in ganduri sau de a evada din agitatia de care are parte.

Asa s-a intamplat si de ziua sa, pe 10 ianuarie. In locul unei petreceri pompoase, cum se obisnuieste in lumea vedetelor, ea a ales sa-si aniverseze implinirea celor 28 de ani intr-unel fel aparte, surprinzator insa doar pentru cei care nu o cunosc suficient de bine.

Mai intai, artista a refuzat sa plece intr-o minivacanta de doua zile, la Predeal, impreuna cu impresarul sau, Radu Groza, cu fetele de la Heaven si cu alti prieteni comuni, unde cu siguranta ar fi avut parte de o serie de surprize.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.