Octavian Petrovici, consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) si vicepresedinte al filialei bucurestene a Partidului Conservator, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca in Primaria Capitalei s-au comis mai
Octavian Petrovici, consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) si vicepresedinte al filialei bucurestene a Partidului Conservator, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca in Primaria Capitalei s-au comis mai multe ilegalitati in legatura cu hotararea referitoare la Administratia pentru Supravegherea Animalelor. "Adriean Videanu ar trebui sa dea explicatii atat Curtii de Conturi, cat si Parchetului referitor la anumite ilegalitati care s-au facut in Primaria Capitalei in legatura cu aceasta hotarare de consiliu", a precizat Petrovici. El a adaugat ca in textul final al hotararii respective a fost inclus un paragraf suplimentar care nu figura in mapa consilierilor bucuresteni in timpul votului. El a adaugat ca, potrivit acestui paragraf, clinica mobila apartinand Administratiei pentru Supravegherea Animalelor putea efectua deplasari in afara Capitalei, chiar daca legea interzice acest lucru. Petrovici a mentionat ca desi hotararea referitoare la Administratia pentru Supravegherea Animalelor a fost votata abia in luna noiembrie, clinica mobila a fost infiintata inca din luna mai. Totodata, aceasta structura avea zece angajati, inainte cu cateva luni de aprobarea organigramei. Reprezentantul PC mai declara ca prin cumpararea clinicii mobile inainte de obtinerea unei aprobari de la CGMB in acest sens a fost incalcata Legea achizitiilor publice. Petrovici a mai cerut Parchetului sa se autosesizeze in acest caz. (Rompres)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.