Dupa ce au castigat intalnirea de la Tbilisi, "tricolorii" pregatiti de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu au reusit sa puna din nou la colt Georgia, la capatul unei dispute in care au reclamat oboseala acumulata in ultimele zile, gafand nepermis de
Dupa ce au castigat intalnirea de la Tbilisi, "tricolorii" pregatiti de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu au reusit sa puna din nou la colt Georgia, la capatul unei dispute in care au reclamat oboseala acumulata in ultimele zile, gafand nepermis de mult. Sustinuta de peste 2.000 de suporteri, Romania s-a impus lejer, totusi, gratie evolutiilor foarte bune ale "tunarilor" Sadoveac (7) si Jurca (5), si s-a mentinut in fotoliul de lider al grupei. La final, antrenorul Lucian Rasnita a fost nemultumit de prestatia echipei, precizand ca daca "tricolorii" vor evolua la aceiasi parametri vor avea o viata grea in dubla cu Letonia, principala contracandidata la calificarea in barajul continental. "Sunt nemultumit. Ne-am facut singuri meciul greu. Eu cred ca diferenta de valoare e alta. Sunt suparat pentru ca am gresit foarte mult. Daca vom juca in fata Letoniei asa cum am facut-o azi, ne va fi foarte greu", a spus Rasnita. De mentionat ca echipa Romaniei este deja calificata pentru faza superioara, dar are nevoie de cel putin o victorie in dubla cu Letonia pentru a avea un adversar accesibil in lupta pentru turneul final din Norvegia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.