Ursul panda Chuang Chuang, de la o gradina zoologica din nordul Thailandei, a fost pus la regim de medicii veterinari, dupa ce acestia au constatat ca el este prea greu pentru partenera sa, Lin Hui, si risca sa nu se mai reproduca. Chuang Chuang, car
Ursul panda Chuang Chuang, de la o gradina zoologica din nordul Thailandei, a fost pus la regim de medicii veterinari, dupa ce acestia au constatat ca el este prea greu pentru partenera sa, Lin Hui, si risca sa nu se mai reproduca. Chuang Chuang, care cintareste 150 de kilograme, maninca de acum mai putina piine si mai mult bambus. Regimul, supervizat de experti chinezi, nu este prima incercare a gradinii zoologice de a-l ajuta pe Chuang Chuang sa isi indeplineasca obligatiile conjugale, cei doi panda fiind chiar separati pentru o perioada, in decembrie, in speranta ca pasiunea se va aprinde. Specialistii de la gradina zoologica le-au aratat celor doi ursi chiar si clipuri pornografice special realizate pentru ei. Nimic nu s-a intimplat insa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.