Dupa trei luni fara castigator, marele premiu la loto 6 din 49, ajuns la 3 milioane de euro, a fost adjudecat. Vanzatorii de la agentiile Loto spun ca ieri au venit sa-si incerce norocul cu 30% mai multi romani decat duminica trecuta. Numerele castig
Dupa trei luni fara castigator, marele premiu la loto 6 din 49, ajuns la 3 milioane de euro, a fost adjudecat. Vanzatorii de la agentiile Loto spun ca ieri au venit sa-si incerce norocul cu 30% mai multi romani decat duminica trecuta. Numerele castigatoare sunt: 39, 43, 21, 9, 7, 22. Castigatorul este din Bucuresti, din sectorul 6. Fiecare castig al acestei categorii include o garsoniera in centrul Capitalei. La categoriile a 2-a si a 3-a, castigatorii vor primi premii in bani. Sumele depind de valoarea unitara rezultata in urma tragerii. Ultima data, marele premiu la Loto 6/49 a fost castigat pe 1 decembrie 2006 si a fost in valoare de peste sapte milioane de lei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.