Rewe Romania va deschide, in urmatoarele doua luni, doua Penny Market in Bucuresti si unul la Buzau, reteaua de magazine urmand sa ajunga in luna martie la 34 de unitati, a declarat agentiei Mediafax directorul general al Rewe Romania, Antoniu Radu.<
Rewe Romania va deschide, in urmatoarele doua luni, doua Penny Market in Bucuresti si unul la Buzau, reteaua de magazine urmand sa ajunga in luna martie la 34 de unitati, a declarat agentiei Mediafax directorul general al Rewe Romania, Antoniu Radu.
Compania germana de retail cu profil de discount a deschis pe 8 ianuarie al doilea sau magazin din Onesti, ducand la 26 numarul magazinelor Penny Market din Romania.
Reteaua Penny Market mai cuprinde magazine la Constanta, Medgidia, Ploiesti, Campina, Craiova, Focsani, Rosiorii de Vede, Caracal, Alexandria, Tecuci, Barlad, Giurgiu, Calarasi, Tulcea, Ramnicu Sarat, Fetesti, Targoviste, Codlea, Sinaia, Sighisoara, Miercurea Ciuc, Campulung Muscel, Tarnaveni si Bucuresti. Rewe Romania va deschide in perioada urmatoare puncte de lucru si in Slatina, Galati, Vulcan, Oradea, Comanesti, Sebes si Petrila. Totodata, cele cinci magazine XXL Megadiscount ale Rewe se afla din luna ianuarie in proces de rebranding, urmand sa fie redenumite Penny Market XXL. Magazinele Penny Market XXL au o suprafata de vanzare ce variaza intre 2.200 si 2.800 de metri patrati si necesita o investitie de aproximativ 4 milioane de euro, in vreme ce unitatile Penny Market au o suprafata de vanzare de 750 de metri patrati si presupun o investitie de circa 1,5 milioane de euro. Pe termen lung, Rewe Romania intentioneaza sa ajunga la un numar de 150 - 200 de magazine.
Rewe Romania SRL a realizat in 2005 o cifra de afaceri de 336,4 milioane de lei (circa 93 milioane de euro). Compania este detinuta de Rewe Beteiligungs Holding International GmbH, cu sediul in Köln, membra a grupului Rewe. In afara de divizia de magazine de discount reprezentata de compania Rewe Romania, grupul german Rewe mai opereaza pe piata locala prin intermediul diviziei de supermarketuri Billa si, impreuna cu Fegro Markt, reteaua de cash&carry Selgros.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.