Compania RCS&RDS, unul dintre principalii operatori de servicii de telecomunicatii din Romania, a solicitat saptamana trecuta Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) un milion de numere pentru furni
Compania RCS&RDS, unul dintre principalii operatori de servicii de telecomunicatii din Romania, a solicitat saptamana trecuta Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) un milion de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila, au declarat surse din piata telecomunicatiilor, citate de Mediafax. ANRCTI va analiza solicitarea si, conform legislatiei in vigoare, trebuie sa dea un raspuns in termen de cel mult trei saptamani. GCTI a acordat saptamana trecuta companiei RCS&RDS licenta pentru serviciile de telecomunicatii din generatia a treia (3G), dupa ce compania a achitat prima transa a tarifului de eliberare a spectrului, in suma de 10,5 milioane de dolari.
Primii detinatori locali de licente 3G sunt companiile Vodafone Romania si Orange Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.