Atacantul a fost prezentat oficial, sambata, ca antrenor secund, alaturandu-se staff-ului tehnic format din principalul Razvan Lucescu si secunzii Marian Rada si Marian Ionita, ultimul ocupandu-se de pregatirea portarilor. Moldovan a declarat ca n
Atacantul a fost prezentat oficial, sambata, ca antrenor secund, alaturandu-se staff-ului tehnic format din principalul Razvan Lucescu si secunzii Marian Rada si Marian Ionita, ultimul ocupandu-se de pregatirea portarilor. Moldovan a declarat ca numirea sa in functia de antrenor secund la Rapid reprezinta "un nou inceput", o etapa importanta in cariera de tehnician pe care vrea sa o urmeze.
"Vreau sa acumulez cat mai mult din tainele acestei meserii. Nu pot sa spun ce am invatat de la Razvan. Sunt anumite secrete pe care le voi folosi atunci cand voi avea nevoie. De la orice antrenor am avut ceva de invatat. Asa cum am invatat de la Razvan, am invatat si de la Olaroiu, pe care l-am avut antrenor la Timisoara, si de la ceilalti. In aceasta meserie tot timpul inveti", a spus Moldovan. Fostul international roman a precizat ca va fi mai exigent cu coechipierii, din postura de antrenor secund. "Voi fi mai exigent. Si cu Ganea, dar sa stiti ca Ionel nu este asa de fioros cum il vede lumea. E un jucator cu mult entuziasm, care cu siguranta va aduce un plus Rapidului", a mentionat Viorel Moldovan. La conferinta de presa in cadrul careia a fost prezentat Moldovan au participat si directorul general al lui FC Rapid, Constantin Zotta, si antrenorul principal Razvan Lucescu. Zotta s-a declarat foarte bucuros de faptul ca Moldovan a acceptat propunerea de a deveni antrenor secund. "Sper ca aceasta zi sa fie inceputul unei cariere cel putin la fel de importante ca aceea de jucator", a spus Zotta. Razvan Lucescu a declarat ca a dorit "cu orice pret" ca Moldovan sa devina antrenor secund si s-a declarat convins de faptul ca va avea o cariera de succes. "Pentru mine, Viorel a fost antrenorul din teren si antrenorul din vestiar si am vrut cu orice pret sa fie alaturi de mine si oficial. Am stiut ca a inceput cursurile Pro si ca are o pasiune deosebita pentru meseria de antrenor, asa ca i-am facut aceasta propunere. Vom face tot ce depinde de noi pentru a-i ajuta pe jucatori si a-i impinge in vederea obtinerii unor satisfactii foarte mari si in acest an. Sunt foarte mandru si fericit sa pot sa lucrez cu un om si un profesionist ca Moldovan. El e antrenor si jucator la Rapid. In functie de anumite momente vom decide cand va juca. Depinde insa si de jucatorul Viorel Moldovan daca va intra de la inceput sau pe parcurs in anumite partide. Ii doresc sa ajunga sa antreneze echipe ca Manchester United, Real Madrid, Barcelona sau in campionatul italian", a spus R. Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.