Colegul Costin Ilie de la "Cotidianul" se intreba ieri ce s-ar fi intamplat - in privinta carierei politice fulgeratoare a Elenei Udrea - daca Domnia-Sa ar fi fost nu blonda, ci satena. Eu merg nitel mai departe si ma-ntreb ce s-ar fi intamplat daca
Colegul Costin Ilie de la "Cotidianul" se intreba ieri ce s-ar fi intamplat - in privinta carierei politice fulgeratoare a Elenei Udrea - daca Domnia-Sa ar fi fost nu blonda, ci satena. Eu merg nitel mai departe si ma-ntreb ce s-ar fi intamplat daca dna Cocos ar fi fost nici blonda, nici satena, ci pur si simplu urata (pentru ca, fumator obiectiv fiind, trebuie sa recunosc ca dansa are pe "vino-ncoa" - pentru presedintele Basescu - si, deopotriva, pe "du-te mai incolo" - pentru premierul Tariceanu). Ar mai fi urcat ea pana la demnitatea de sefa a cancelariei prezidentiale, ar mai fi avut ea sansa (careia i-a dat cu piciorul, cu muschiulosul ei picior) sa-l vada aproape zilnic, in carne si oase, pe - de pilda - Andrei Plesu? Eu unul ma cam indoiesc.
Dar din toate interventiile si interviurile pe care apetisanta doamna le-a dat, cu generozitatea-i caracteristica, cui a vrut si cui n-a vrut, nu povestea cu biletelul buclucas mi-a atras atentia, ci faptul ca, aflata la frumoasa varsta christica de 33 de ani, dna Elena doreste sa ajunga, nici mai mult si nici mai putin, decat presedintele Partidului Democrat. Si, lucru cu adevarat dragut, isi imagineaza ca atunci va avea "contracandidati de varsta mea". Ceea ce inseamna ca Domnia-Sa ii vede deja, pe dnul Boc si pe alti lideri ai PD, plecati acolo unde nu e nici durere, nici intristare si nici conflicte cu liberalii. Splendida viziune a viitorului!
Din toata tevatura asta, cred ca dlui presedinte Traian Basescu ii pare pentru prima oara rau ca a umblat cu blonda vopsita.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.