General Electric, a doua mare companie din punct de vedere al valorii de piata, la nivel mondial, ar putea investi banii pe care ii va obtine din vanzarea unitatii producatoare de mase plastice, pentru achizitionarea de companii producatoare de echip
General Electric, a doua mare companie din punct de vedere al valorii de piata, la nivel mondial, ar putea investi banii pe care ii va obtine din vanzarea unitatii producatoare de mase plastice, pentru achizitionarea de companii producatoare de echipament pentru asistenta medicala, dar si in domeniul energetic.
GE ar putea sa obtina 10 miliarde de dolari din vanzarea unitatii de plastice, prin intermediul unei licitatii, au declarat surse care detin informatii despre acest lucru, pentru Bloomberg. Incepand cu 2001, de cand detine functia de CEO la GE, Jeffrey Immelt a cheltuit aproximativ 70 de miliarde de dolari pe achizitii, iar General Electric s-ar putea concentra pe asistenta medicala, servicii energetice si echipamente pentru extractie petroliera. Printre potentialele tinte ale companiei se numara Waters Corp. si producatorii de software Vital Images si Allscripts Healthcare Solutions, a spus Ross Muken, analist pe asistenta medicala la Deutsche Bank Securities, in New York. In domeniul energiei GE ar putea cumpara Cameron International, producator de echipament de extractie petroliera, FMC Technologies si Dril-Quip.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.