Producatorul de produse metalurgice Faur Bucuresti si-a extins obiectul de activitate cu activitati cum ar fi distributia si comercializarea de energie electrica si combustibili gazosi. Decizia a fost aprobata saptamana aceasta de actionari intr-o Ad
Producatorul de produse metalurgice Faur Bucuresti si-a extins obiectul de activitate cu activitati cum ar fi distributia si comercializarea de energie electrica si combustibili gazosi. Decizia a fost aprobata saptamana aceasta de actionari intr-o Adunare Generala.
Faur are un capital social de 37,6 milioane lei, iar actiunile sale sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti. Compania este membra a Bega Group, care cuprinde 29 de firme.
Faur a fost preluata de la stat, la sfarsitul anului 2003, de un consortiu format din firmele Laminate Bucuresti, Relco Bucuresti, Rafinaria Astra Romana Ploiesti si Begacom Bucuresti, in cadrul unei tranzactii in valoare de 3,5 milioane de euro. In prezent, Begacom controleaza 85,9% din titlurile Faur, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului detine o participatie de 12,9%.
Titlurile firmei sunt incluse in prezent la categoria nelistate a Bursei de Valori Bucuresti, iar conducerea companiei a aprobat in toamna anului trecut transferul pe piata Rasdaq.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.