Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a izbucnit, sambata, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa, si a amenintat ca „va curge sange pe pereti“ daca „va pune cineva labele“ pe un teren de 56 ha din apropierea urbe
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a izbucnit, sambata, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa, si a amenintat ca „va curge sange pe pereti“ daca „va pune cineva labele“ pe un teren de 56 ha din apropierea urbei. Terenul evaluat la peste 56 de milioane de euro apartine locuitorilor din comuna Podari. In momentul de fata in lupta pentru bucata de pamant sunt implicati primarul comunei Podari, care trebuie sa reconstituie drepturile de proprietate ale cetatenilor, Dinel Staicu, care a cumparat deja o parte din cladirile de pe terenul respectiv, si tandemul Radu Berceanu si Marian Jean Marinescu, despre care locuitorii din Podari spun ca deja au pus mana pe terenul aflat pe DE Craiova-Calafat.

Ministrul Radu Berceanu si controversatul om de afaceri Dinel Staicu se razboiesc de ceva vreme pentru un teren de 56 hectare din custodia Aeroclubului Roman, aflat la 1 kilometru de Craiova si evaluat la peste 50 de milioane de euro. La sfarsitul saptamanii trecute, demnitarul pedist a scos sabia, amenintand, in cadrul unei conferinte de presa, ca Bania va deveni scena unui razboi sangeros: “Va curge sange pe pereti daca cineva se va atinge de teren. Ma voi interesa personal de dosarele lui Dinel Staicu in cazul in care acesta va prelua hectarele de pamant de la marginea Craiovei”.

Amenintari dure ale lui Berceanu
Declaratiile-soc ale ministrului Berceanu nu s-au oprit aici si l-au vizat nu numai pe magnatul Dinel Staicu, ci si pe primarul localitatii Podari, Constantin Gheorghita, acuzat ca vrea sa-si improprietareasca cetatenii cu terenul administrat in prezent de Aeroclubul Roman. „Eu vreau sa fac o declaratie apasata. E bine ca toti cei care si-au facut planuri imobiliare pe acel teren sa le uite. Daca vor continua pe directia asta, atunci va curge sange pe pereti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.